Bild: YLE / Savo

 

Är du intresserad av samhällsfrågor? Tycker du det är viktigt hur saker och ting sköts i din kommun Borgå? Vill du vara med och påverka?

Har du då funderat på att göra något åt saken? För det kan du – genom att ställa upp i kommunalvalet och göra din röst hörd!

Vi söker kandidater med erfarenhet från alla områden såsom hälsovård, skola och utbildning, affärsverksamhet, planläggning, teknik osv osv. för att garantera en så bred kompetens som möjligt inom stadens beslutande organ. Alla behöver inte kunna allt, men vi siktar på att SFP:s kommunfullmäktigegrupp som helhet ska ha ett kunnande inom alla områden. Det är bara så vi kan garantera goda och rättvisa beslut.

Vi behöver dig som är kunnig och intresserad av att arbeta för våra värderingar och det svenska språket! Ju fler vi blir, desto bättre. Välkommen med!

 

Blev du intresserad?

Eller vet du någon som beskrivningen ovan passar in på? Hör då av dig till vår kandidatkoordinator Johan Sandberg, epost johan.sandberg(at)pp1.inet.fi eller tel 040 544 82 96. Han kan berätta mer om vad ett politiskt engagemang innebär och vad det skulle betyda rent praktiskt att ställa upp. Du kan också fylla i kandidatformuläret på vår hemsida eller anonymt tipsa om kandidater.

 

Kommunalvalskandidat – DU?