Partidagarnas kvällsfester är säkerligen årets höjdpunkt för många. Och egentligen – hur skulle livet kunna bli bättre än en kväll med vänner, spontana samtal, vin, mat, dans och trevlig omgivning?

Årets fest arrangerades på konstfabriken. Ingen dålig miljö för närmare 400 gäster att sitta i. Visst drog serveringen lite ut på tiden men bordssamtal och underhållning från scenen gjorde att man inte såg på klockan. Liljendal-gummans prat på dialekt var underhållande och samtidigt en påminnelse om att närmiljön är viktig för ens kulturella identitet. Och partiordförandes jungfrutal under middagen lyckades bra! Det är ingen lätt sak för partiordförande att framföra ett humoristiskt, underhållande tal kl 21 på kvällen till middagsgästerna.

Att dansa till Stella and the Streamline har jag alltid gillat och kvällens dansmusik var inget undantag. Lite synd tyckte jag det var på god musik att ljudåtergivningen inte far helt rätt mixad men egentligen brydde man sig inte om det. Stämningen var på topp.

Nu gäller det bara att sova ett par timmar innan det är dags för frukost och besök i Borgå domkyrka. Mera om det i morgon…god natt!

 

Christel Liljeström

Partyparty