Ännu på söndag kväll såg jag på när de lokala arrangörerna svettades med att återställa skolan efter partidagen. Pulpeter bars, papper städades, golv tvättades… och gänget var hela tiden (svettiga och ) glada!

Efter att själv deltagit i arrangörsskap av partidag under flere år så vet jag precis vilket arbete som krävs. Och det är inte en liten mängd som ska göras och uppgifternas variation är enorm. Allt från minsta dörrlapp till största salsmyckningen skall hållas under kontroll.

Speciellt ett par saker är värda att notera:

– bussansvariga Thomas var på hotel Haiko och kollade på plats och stället läget på söndag morgon. Då han noterade att utcheckningen drog ut på tiden beställde han raskt en buss till på plats så att delegaterna skulle hinna i tid till såväl kyrka som partidag.

– alla de glada kvinnor och män som bar på pulpeter

– kökspersonalen var visserligen finskspråkig men med gott humör försökte de sig på att besvara frågor på svenska. Och maten var god.

– utomstående experten Robert skötte ljudåtergivningen perfekt

– Tim ska ha ett extra plus i kanten och silverstjärna i häftet för sina insatser gällande webben och twitter. Det är alldeles klart att vi som skrivit blogg och tweetat inte skulle ha fått det gjort utan Tim.

– Proffsen Kati och Nette är  guld värda. Ni höll ihop gänget, uppgifterna och tillställningen!

Jag skulle gärna nämna er alla vid namn…men ni är så många och jag har så dåligt minne. Men mitt TACK riktas till var och en, enskilt och kollektivt.

 

Christel Liljeström

Tack till arrangörerna!